Skjørt + topp – HM// Smykke – Bjørklund// Armband – Jewelbox 

God fredag til dere alle it is legal to movies! Håper 17. mai feiringen sto til forventningene, og at dere hadde en helt fantastisk dag – det fortjener dere. Jeg har null bilder å vise fra feiringen akkurat nå, da Espen er på jobb med kameraet der alle bildene er, så akkurat det får vi heller snakke om litt senere, hehe eos pabst herunterladen!

Nå kjenner jeg at hele kroppen er klar for en avslappende og fin fredag, som forhåpentligvis blir avsluttet på verandaen her hjemme – det hadde vært perfekt wie kann ich app storeen. Alt som er skrevet opp i avtaleboken er krysset ut, og jeg sitter med en veldig rolig og god følelse i kroppen. Eller, alt utenom en handletur, men det er jo ikke noe stress sims 4en op macbook! Husk at butikkene er stengt på mandag, det holdte jeg på å glemme, hehe. Nå skal jeg bare la fredagsfølelsen stige mens jeg slapper av i solen, og høre på podcast frem til Espen er ferdig på jobb Left 4 dead free. Jeg har forresten begynt å høre på podcasten ”To hvite menn”, og den anbefaler jeg virkelig å høre – handler om Joshua French og Tjostolv Moland, og det er spennende og interessant å høre herunterladen!  Ha en fin fredag, så blogges vi!