Fredag og filmkveld er noe som passer like godt som chips og dipp i mine øyner – nemlig helt perfekt,  og siden jeg ofte blir sittende å lete side opp og side ned etter en film jeg vil se, så tenkte jeg å muligens gjøre letingen litt enklere for dere i dag! For en liten stund siden så jeg to nye filmer som jeg likte veldig godt, og da kan jeg jo tipse de videre til dere nå mens jeg venter på at middagen skal bli ferdig!

 

· T H E   G R E A T E S T    S H O W M A N ·

Filmen er en musikal som er inspirert av livet til P. T. Barnum og skapelsen av sirkuset Barnum & Bailey Circus. Den handler om at Barnum prøver å komme seg opp i samfunnet for å kunne gi konen og barna et trygt og flott liv. Han åpner derfor et museum som viser seg å ikke gå så veldig godt, og han blir nødt til å tenke nytt og slå seg sammen med Phillip Carlyle (som blir spilt av Zac Efron, heheh). Sammen starter de et slag sirkus med mange ulike og spesielle mennesker. Barnum er stadig på jakt etter mer annerkjennelse, noe som gir utfordringer både hjemme og på sirkuset – men mer kan jeg nesten ikke fortelle! Sangene har jeg hatt på hjernen helt siden jeg så filmen, og både jeg og Espen var enige om at den kunne minne litt om en voksen High school musical!

 

· J U M A N J I - W E L C O M E   T O  T H E   J U N G L E ·

Denne filmen ledde jeg masse av, og den passer perfekt som underholdning sammen med familien på en fredagskveld. Jumanji handler om fire veldig ulike ungdommer som blir dradd inn i videospillet ”Jumanji”. Et spill som foregår i jungelen. De har tre liv hver, og det vil også si tre forsøk på å runde spillet og komme seg tilbake igjen til den virkelige verden. Inne i spillet blir ungdommene omgjort til de ”avatarene” de har valgt, og der møter du skuespillere som Jack Black og Kevin Hart som begge spiller utrolig morsomt!

Vi leide begge filmene på nettet, da vi ikke kunne finne noen av de på hverken Viaplay, Netflix eller HBO – men det kan selvsagt hende at de har komt ut nå! Håper dere likte tipset mitt og at kvelden blir fin ♥