Nå var jeg bare et par sekunder, eller egentlig nærmere hundredeler unna å bare la dataen bli liggende under sengen, der den har lagt i hele dag.. Men jeg fikk bare ikke helt roen i meg når jeg hadde skrevet at ferien var over, og at alt skulle være tilbake igjen til normalen. Så her sitter jeg nå da og hamrer over tastaturet så fort jeg bare kan, slik at dataen kan byttes ut med en serie og muligens litt popcorn! Og ja – jeg fikk ikke før skrevet ordet popcorn ferdig før jeg dro stumpen opp av sofaen og slengte en pakke i mikroen, haha. Grunne til min litt ekstra slappe holdning, er så enkel som at jeg har malt i hele formiddag, og da tenker jeg at det er innenfor å ta en tidlig kveld på sofaen,  eller hva?

Ellers så kan jeg jo fortelle at jeg var på kino og så Mamma mia 2 i går, og jeg likte den så godt at Spotify ikke får spille annet enn de sangene nå – og det sier vel sitt, hehe. Synes filmen var skikkelig koselig, og er absolutt en film jeg vil se igjen! Så om du likte den første filmen, vil jeg absolutt anbefale og se nummer to også! Nei, nå kaster jeg faktisk inn håndkleet, jeg skal heller være litt mer ”sprudlende” i morgen,  kanskje. Viktig å ikke love for mye! Ha en fin kveld, kjære dere ♥