Hallo, står alt bra til? Her ser det ut til at været ikke går helt veien i dag heller, det er i alle fall en del skyer nå på morgenen.. Men varmt er det jo uansett så jeg kan vel nesten ikke klage instagram profile pictures? Vi har det jo VELDIG fint her <3

I går skulle vi jo som sagt inn til byen for å gå på markedet og på havnen, men det gikk ikke helt etter planen for å si det slik. herunterladen. Vi hoppet inn i to taxier og kom oss til det stedet hvor markedet var. Det lå i gamlebyen i Alcudia, og området var veldig fint, men vi var ikke akkurat de eneste som tenkte at markedet var en god ide når solen hadde gjemt seg bort follow us on netflix. Det ynglet av mennesker over alt, og viss du stoppet opp for å se på noe i mer en 10 sekunder så hadde du omtrent mistet de du gikk med, haha. Så det var en smule kaos, og i alle fall i den varmen som var phototan deutsche bank herunterladen! Det er ikke akkurat slik som hjemme her når solen er borte, her er det varmt og trykkende! Vi fant fort ut at markedet med null vind ble for slitsomt, så vi bestemte oss for å heller lete opp havnen da det sikkert var med vind der herunterladen. Så vi søkte opp stedet og tok bena fatt! Men det vi ikke viste var at den havnen vi hadde satt kursen mot var en liten lokal havn, så der var det ikke så mye restauranter og båter som forventet where to download mp3 for free! Og siden det ikke var en vanlig plass for turister så var det ikke så enkelt å få tak i en taxi som kunne kjøre oss til den havnen vi egentlig skulle på, som forresten lå på den andre siden av byen. kaspersky kostenlosen. Det hele endte med at vi gikk hele vegen tilbake igjen, og jeg er HELT sikker på at jeg aldri har vært så svett før i hele mitt liv, og ja det var nødvendig å informere om det kostenlos nero cd brenner download. Tilslutt fikk vi oss endelig litt mat og drikke i gamlebyen og kom oss hjem igjen til bassenget! Lenge siden det har vært så deilig å bade!

Men bare sånn for å oppsummere så var markedet veldig fint da images from iphone on mac! Det er jo gøy å gå rundt og se på alle tingene de har laget, og ikke minst alle de fine byggene! Og så er jeg sikker på at vi kommer til å le av hele den turen senere, haha music app free legal apple! Vi fikk i alle fall eksperimentert med spanskunnskapene for å finne veien tilbake, og sett deler av Alcudia som man vanligvis ikke ser! I dag skal vi muligens prøve å finne den rette havene om ikke været plutselig snur! Ut i fra bildene så skal i alle fall havnen være helt nydelig, så jeg kan enkelt se for meg å sitte der med litt vin, heh!