Hoola chicas! Hvordan har dere det? Jeg sitter i sofaen og klarer så og si ikke å prate, jeg har på meg en ansiktsmaske fra JorgObé og den begynner å stivne ganske så mye nå, haha rayman kostenlos herunterladen! Siden jeg sitter her i koseklær og har en sort maske i ansiktet, så er det ikke veldig fristende å poste bilder, men jeg tenke å heller vise dere noen fra kvelden i går herunterladen!

Jeg var jo på en mini-bursdagsfeiring hos en av venninnene mine, og det var SÅ koselig! Jeg hadde ikke sett noen av de på evigheter, så det var gull å få litt tid sammen med de igjen <3 Praten gikk like lett som vanlig, og med både deilig cottage cheese-rundstykker og en nydelig kake så er det ikke tvil om at det ble en bra kveld herunterladen! Nå begynner jo de aller fleste å bli opptatte med eksamensperioder, så da var det ekstra deilig å få skvist inn litt jente-tid, haha! 

Se så fine venninner jeg har <3 

Nå skal jeg gå og få dradd av denne masken, og jeg krysser alt jeg har for at det blir litt mindre vondt enn sist gang… Ha en fin dag videre <3