· EAT, DRINK & BE COZY ·


G O D   M A N D A G 
···································

Herlighet så trøtt jeg var når alarmen ringte i dag! Jeg hadde rett og slett ikke sjans til å holde øynene oppe når Espen gikk på badet for å dusje, så da snek jeg til meg 10 minutter til med soving, haha. Mandag sa du?  Tipper jeg ikke er den eneste som slet litt med å komme meg ut av sengen i dag!

Denne helgen var bare så utrolig fin! På fredag ble det taco til middag etterfulgt av ost, kjeks og vin på kvelden, matbonanza = min type fredag! Det var en ganske lang uke med mye tenking rundt leiligheten, så på lørdag bestemte jeg og Espen oss for å ha en skikkelig kose dag bare vi to, og hundene da selvfølgelig! Så da ble det litt jobbing på formiddagen før vi suste inn på butikken for å kjøpe litt knask – obligatorisk på lørdager, eller hva?  Etter det gikk vi en god tur med hundene før vi tente alt vi kunne finne av lys, pakket frem godisen og satte på en film  Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – slike helger gir meg så utrolig mye mer enn bare fest og fyllesyke. Det er jo selvsagt gøy å reise ut en gang i blant, men jeg er SÅ glad for at jeg er ferdig med det å gå ut så og si hver eneste helg! Men det er vel ganske vanlig å roe seg på de tingene når man blir litt eldre, det er jo selvsagt mye mer spennende å gå ut når man er 18-19 år. Jeg som fyller hele 23 år på torsdag, haha – så gammel du liksom. Håper dere har hatt en fin helg, og at mandagen har startet bra Klem.