Topp – HM // Skjørt – Vero moda // Belte – HM

Nå burde jeg egentlig være på vei ut døren, men jeg ville bare nett innom for å si hei! Jeg og Albert reiser til Høyanger i dag, så vi har 4-5 timer i bil foran oss.. Det går helt fint å kjøre sånn to timer alene, men når man bikker fire så blir det veeeldig lenge uten å ha noen å prate med.. Men det skal nå gå fint, Albert blir vel offer for syngingen min igjen, stakkar! Nå er det jo som sagt ikke lenge igjen til vi reiser til Spania, så da blir det fint med noen dager sammen med familien min også. Det eneste som er dumt er at Espen må jobbe her i Odda, så da blir han dessverre ikke med oss denne gangen.. Jeg kommer til å savne han <3 Men man har vel godt av å savne hverandre litt også? Og i alle fall nå som vi snart skal bo på en plass der vi ikke kjenner noen!

Ellers tenkte jeg å vise dere gårsdagens antrekk! Espen har fått seg nytt kamera, så da ble det jo litt ekstra gøy å ta bilder! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det, men Espen har nylig blitt sosiale medier ansvarlig for Norges luftsportforbund! Han er bare så flink, og jeg er en VELDIG stolt kjæreste. Men nå er jeg også en veldig forsinket kjæreste, så jeg må løpe slik at jeg rekker alt av ferjer og tull.. Vi blogges fra Høyanger <3