Er det noe som føles bedre enn å få unna en så kjedelig ting som husvask musik zumen? Jeg skulle ikke åpne galleriet før klokken tolv i dag, så da utnyttet jeg den ekstra tiden på formiddagen til noe så artig som akkurat det, haha youtube videosen im browser. Jeg elsker når alt slikt er unnagjort før helgen, for da kan man bare kose seg og nyte fritiden. Så nå gleder jeg meg til å komme hjem til en skinnende ren leilighet som lukter grønnsåpe – digg software met spiegelfunctie downloaden. Det er jo evigheter siden jeg har lagt ut noen bilder fra leiligheten, så det er jo muligens litt artig å se! Driver å vurderer om jeg skulle byttet ut speilet over skjenken med et rundt et, tror det kunne blitt fint apple music gratisen! Må bare finne ut hvor jeg kan ha speilet som alt henger der først, for jeg liker jo egentlig det også! Kanskje jeg kan ha det på soverommet? Jeg er forresten fortsatt på jakt etter lamper. herunterladen. Det var vanskeligere enn forventet! Tips blir tatt imot med stor takk! 

Ellers har jeg fått på meg liser i dag, og det er jo en liten prøvelse i seg selv, hehe 360 grad videoen. Føler jeg ser ekstremt godt når jeg titter på ting langt unna, da får omtrent sjokk over hvor bra jeg ser, men det er litt verre med det som er nært excel downloaden mac gratis. Jeg må blunke hundre ganger mens jeg skriver, da ordene smelter veldig sammen.. Krysser alt jeg har for at dette bare er en vanesak, for dette er de første linsene jeg har prøvd som ikke er vonde å ha på herunterladen! Tenk så mye greier hverdagen hadde blitt om jeg bare kunne slenge på meg noen linser hver dag, og faktisk se bra. Og ja, jeg trenger litt trenging på akkurat den der ”slenge på meg” noen linser, selv om det gikk overraksende greit i dag herunterladen. Nei, nå skal jeg sette meg ned og lete etter noen lamper – ønsk meg lykke til ♥