Annonselenker/sponset produkt

Som de aller fleste sikkert har fått med seg, så er det Green Friday  i dag – vårens svar på black friday, og i den anledningen vil jeg vise dere noen av mine favoritter fra Jewelbox.no! Jeg elsker å pynte meg litt ekstra med noe i ørene, eller med et søtt lite smykke – det gjør på en måte antrekket litt mer unikt og spesielt. Jewelbox har utrolig mange fine smykker, klokker, armband og øredobber som passer til absolutt alle anledninger, og nå som det blant annet nærmer seg både 1. mai, 17. mai og konfirmasjonen, kan det jo passe med noe nytt i smykkeskrinet! Eller kanskje en gave til konfirmanten? 

Det første jeg vil vise dere er disse nydelige øredobbene – altså, hvor fine er ikke de!? Dette er virkelig noen øredobber som kan pynte opp et hvilket som helst antrekk. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke disse, og jeg tror rett og slett 1.mai kan bli dagen, hehe. Det er jo noen ”store” øredobber, men de er samtidig veldig lette så det var ikke noe vondt å ha de på. Disse øredobbene kan dere finne HER! og viss dere skriver inn koden GFSILJE i kassen får dere 25 % avslag – woop! 

Favoritt nummer 2 er dette veldig enkle og søte armbandet! Det er et gullfarget armband med en liten due på, og det finnes i både gull, rosegull og sølv! Jeg har lenge vært på utkikk etter et armband som jeg kan bruke til alt, er lite og ikke setter seg fast i alt av klær, så når dette dukket opp i postkassen ble jeg SÅ glad! Dere finner armbandet HER.  

Og sist men ikke minst – perfekte øredobber både til hverdag og fest! Synes den lille pynten som går opp mot øret gjør øredobben veldig spesiell og fin. Den har også en liten sten i en slag gulfarge som henger litt ned, slik som dere ser på bilde – øredobben ser egentlig litt ut som en solsikke.  Disse har jeg allerede rekt å bruke ved flere anledninger, og jeg har fått masse skryt av de! Dere finner de HER. 

Alle tre kommer fra Jewelbox.no, og som nevnt over får dere 25 % i kassen ved å skrive inn koden GFSILJE, og det gjelder på absolutt alle varer utenom de som allerede er på salg! Tilbudet gjelder bare i dag, da det er Green Fridayså her er det bare å være rask!  Happy shopping ♥

Klikk HER for å komme inn på nettsiden til Jewelbox.no