Hei dere og god onsdag – og det vil jo også si halvveis til helg ♥ Disse dagene går fort unna altså! Ute laver det ned med snø igjen, og det har allerede lagt seg et kvitt belegg som stadig vokser seg litt og litt større, jeg som trodde vinteren var på hell.. Så feil kan man ta!

I dag tenkte å dele oppskriften på de grove vaflene jeg lagde til kveldsmat i går! De slo veldig godt an her i huset, og etter tre vafler hver var vi alle stappmette. Det var ikke tvil om at de mettet betydelig mye mer enn vanlige vafler, jeg måtte til og med gå meg en liten kveldstur siden det ble så fult i magen, hehe. Det skal sies at det tok litt lenger tid å steke de enn hva det gjør med vanlige vafler, men hva er nå fem minutter fra eller til?




Det du trenger til ca. 16 grove vaflene er:
- 3 dl Sammalt hvetemel grovmalt

- 3 dl Havremel

- 2 dl Havregryn

- 1 ts Bakepulver

- 8 dl Melk

- 4 Egg

- 4 ss Smeltet smør


Tipper at jeg ikke trenger å si noe mer om den videre prosessen? Mitt favoritt pålegg til vafler er uten tvil syltetøy sammen med brunost, men jeg er ganske så sikker på at disse ville smakt rimelig digg med noen friske bær også! Det skal i alle fall jeg teste ut neste gang. Håper dere likte å få en oppskrift igjen, det begynner jo å bli en stund siden sist gang! Og om det er noe dere lurer på så er det selvsagt bare å spørre ♥ Klem.