God torsdag, kjære dere! Hadde dere en fin Valentinsdag i går? Det håper jeg 

····

Jeg og Espen hadde jo egentlig bestemt oss for å utsette dagen til helgen, for da har vi nemlig booket oss inn på hotell (!!!), men en liten feiring ble det uansett! Espen dukket plutselig opp med både hjerteballong, termoskopp til bilturer, kjærlighet på pinne og Malene Birger lommeboken som jeg viste dere i ønske delen i ”uken som var” innlegg for litt siden. Herlighet jeg er heldig altså  E skulle jo på jobb igjen på ettermiddagen så resten av feiringen får vi heller gjennomføre i helgen! Vi reiser når han er ferdig på jobb i morgen, og blir der til søndag en eller annen gang. Det skal bli så deilig å våkne opp på hotell, spise god mat og bare ta livet heeelt med ro! Og ja, vi skal forresten til Bergen. Så nå krysser jeg bare fingrene for at regnbyen kanskje tar oss i mot med litt fint vær i alle fall, haha!  Gøy blir det uansett! 

Er ikke det bare den kuleste champagneflaksen noen sinne? 

Nå skal jeg hive meg rundt å få pakket, jobbet litt mer med bloggen før helgen, spise middag og slappe av med Det nye – deilig!  Håper dere får en fin dag videre, klem.