Genser – Bikbok// Bukse – Levis 

God kveld, kjære dere! For en fin dag dette har vært, jeg føler virkelig at mandagen har startet på rett vis, og nå satser jeg bare på at resten av uken fortsetter på samme måte. Både planleggingsboken og kjøleskapet er fylt opp, og jeg er klar for å bruke resten av kvelden på sofaen sammen med Espen og hundene – kos.  I går kveld fikk jeg bestilt seng, sofabord og to reoler som skal stå på kottet (greit å ha god plass til organisering), så jeg satser på at det ikke tar for lang tid før de ankommer – kanskje jeg kan bruke helgen på å sette det sammen siden Espen er vekke, haha. Herlighet, det blir nok skikkelig merkelig å være alene hjemme hele helgen, det er lenge siden jeg har vært det! Jeg ser sånn frem til å begynne med innredningen av leiligheten, jeg har hauger med ideer og tanker om hvordan vi kan gjøre ting, og jeg tror virkelig vi kommer til å trives der. Gleder meg til å ta dere med på innredningen, det blir litt mer spennende enn bare maling – håper jeg! Men nå er det på tide å legge bort dataen og bare kose meg med gjengen her hjemme,  klem fra meg ♥