DET ER FERIE! Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på å kunne si dette, haha! I dag reiser vi til Bergen og bor på hotell til i morgen, så reiser vi videre til Alcudia og resten av familien min kvart over ni i morgen! Endelig strand, varme og late dager, og det kommer ikke en dag for sent for jeg er VELDIG lei av regn og gråttvær, men nå blir det andre boller! Er det lov å si, haha?

Jeg vet forresten at jeg sa at vi skulle snakkes når jeg kom ned igjen fra fjellet på tirsdag, men jeg har rett og slett ikke følt med helt bra! Så da ble det litt stille her slik at jeg skulle bli helt bra igjen til ferien. Ingenting skal få ødelegge denne ferien! Så ja, nå er vi da på veg til Bergen så vi får heller blogges når jeg er komt på hotellrommet! Blir så fort bilsyk når jeg er på dataen mens vi kjører, heh.. Blogges snart og ha en fin dag <3