Nå sitter jeg med bena høyt i sofaen og slurper i meg kaffe, appelsin og havregrøt (fin kombinasjon), mens en serie ruller på tven minecraft kostenlos herunterladen auf iphone. Jeg startet dagen med en joggetur, og selv om det kjentes ut som om bena mine skulle brenne opp, så er det veldig deilig nå! Jeg har jo satt meg et mål om å jogge en mil hver uke, så får jeg bare håpe at det blir litt lettere for hver gang, haha rar zip herunterladen!

Er jeg forresten den eneste som ikke har fått med meg at SKAM har startet igjen? Jeg oppdaget det for en dag eller to siden, så enten er det jeg som ikke har fulgt med på sosiale medier, eller så har det ikke vært like mye snakk om som forrige sesong herunterladen? Jeg fikk oppdatert meg på de to episodene i går, og så langt er jeg i alle fall veldig fornøyd og spent på resten av sesongen! Jeg datt faktisk litt av i slutten av forrige sesong av SKAM, men det er vel kanskje ikke lov å si høyt, haha youtube videos downloaden konvertieren! Nå skal jeg straks møte en kompis på kafé, så får vi se hva resten av dagen bringer!