Nå har vi bodd i leiligheten i knappe to dager, men jeg kjenner at jeg allerede begynner å kjenne meg ganske hjemme? Vi har fått på plass alt av klær og ting som vi hadde med oss, handlet inn masse mat og satt litt av vårt preg på leiligheten nieuwe iosen macbook! Jeg skal jo ærlig innrømme at jeg var veldig spent på om leiligheten var like fin som på bildene, og var egentlig ganske forberedt på å bli litt skuffet, men her ble det heller motsatt herunterladen! Når jeg kom inn og så hvor fint det faktisk var, og med den nydelige utsikten så datt jeg omtrent i bakken! Her kan jeg virkelig leve og bo (viss resten av familien flytter ned også selvsagt) for free now! På den ene siden av leiligheten har vi utsikt mot golfbanen og storbyen, og på den andre siden er det basseng, lekeplass og hauger med palmer og blomster, best of both worlds sa du herunterladen?

Området vi bor i er sikret med porter og gjerder så med mindre du bor her så kommer du deg ikke inn, og det er noe jeg satte overraskende mye pris på skat 3000 full version free. Deilig å kunne føle seg helt trygg på et nytt sted. Inne på området har vi gratis tilgang på basseng, lekeplass, et NYDELIG uteområde, treningsstudio, tennisbane og basketballbane/fotballbane – kan det bli bedre outlook mail komplett herunterladen? Det er nesten som Espen sa ”hadde det bare vært mat her også, så hadde vi ikke trengt ut herfra”, haha. Jeg er med andre ord veldig fornøyd med stedet vi bor på, og jeg gleder meg skikkelig mye til å utforske enda mer av øyen microsoft outlook download for free windows 10. Nå har jeg jo bare sett en veldig liten del av byen, og bare tenk hvor mye mer som venter! Jeg angrer ikke et sekund på valget av både by og leilighet, så får vi bare vente og se om det forandrer seg i løpet av tiden vi er her eller ikke herunterladen! Men det tviler jeg sterkt på. 

Som jeg har nevnt tidligere så vil det komme en egen vlog fra leiligheten og området rundt, slik at dere får se hvor fint det er dere også office 2013 without an account! Gleder meg til å dele den med dere ♥