Heeei og god formiddag til dere!

I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse når kom hjem, for på bordet lå det en pakke fra Kicks med mitt navn på! Min favoritt foundation gikk tom rett før nyttår (ja, veldig dårlig timing), så jeg måtte kjøpe meg en ny på Cubus (tror det var der) men jeg har fått så utrolig tørr hud av den… Så nå har jeg endelig fått tilbake min all time favorite fra Bobbi Brown! Så nå blir det slutt på tørr hud, haha!

Og så har jeg kjøpt meg et nytt produkt som jeg tester ut akkurat nå faktisk! Jeg henger nok laaaangt bak alle andre, for jeg har nemlig aldri testet ut disse black peel off maskene, så nå var det på høy tid at jeg fikk testet en!

Har pyntet meg fint med nattbukse med bjørner på! Valget falt på en fra JorgObé, og jeg er veldig spent på å se resultatet. Håper bare ikke det er så vondt å dra den av som det ser ut til på Youtube, haha! Det står at den skal åpne porene og trekke urenheter ut av huden, og at den fjerner kviser og hudormer og renser porene og matter ned fet hud. Jeg er jo egentlig ikke noe spesielt plaget med kviser, men jeg har litt store porer rundt nesen så det blir spennende å se om det hjelper noe på det! Den skal helst brukes to ganger i uken, men jeg får først se hvor vondt det er å få den av igjen! Men nå er ansiktet så stivt at jeg nesten ikke klarer å bevege det, så jeg får hive meg rundt og få den av! Jeg skal holde dere oppdatert på resultatet!

Noen av dere som har noen erfaringer med slike masker?