Gooood fredag til dere sims 4 room! 

Nå burde jeg egentlig være på vei ut døren, for i dag skal jeg til Maspalomas! Jeg har hatt så lyst til å se sanddynene som er der, og i dag blir dagen herunterladen! Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge vi blir der, så jeg følte at jeg nett bare måtte si hei til dere. Søsteren min blir forresten hele 25 år i dag, så gratulerer så masse med dagen til henne futura fonts for free! Gleder meg veldig til å gi henne en stor bursdagsklem og pakke når jeg kommer hjem igjen  Håper du får en helt fantastisk dag og reise til London, kjære søs – du fortjener bare det beste games for nintendo ds lite! Jeg er veldig glad i deg ♥ Regner med at Sander tar ekstra godt vare på deg i dag herunterladen! Savner deg masse, og sender mange varme tanker til deg  Men nå må jeg løpe! Prates mer senere, og ha en fin fredag alle sammen ralph reichts 2 herunterladen!