For et par dager siden fikk jeg spørsmål om hvordan jeg hadde laget denne frisyren. Så da tok jeg rett og slett et par bilder av ”prosessen” slik at jeg kan forklare det på best mulig måte sandboxie kostenlosen chip! Det er jo veldig lett for at den ”dotten” detter ut, eller står til alle kanter, men jeg har funnet et triks som i alle fall fungerer veldig bra for meg amazon music songs does not work!

Det jeg gjør er å lage frisyren med vått hår herunterladen! Ikke helt sånn dryppendevått, men sånn midt på, haha! Da føler jeg at det er mye enklere å ha ”kontroll” over alle tustene, og dotten holder seg faktisk hele dagen, med litt spray selvsagt download from dropbox! Men ja, det første du gjør er å forme håret til en hestehale slik som på det første bilde under.

Etter det gjør du som bilde nummer to, og ”bretter” håret før du trer strikken rundt alt håret, og da har du plutselig fått en dott macos el capitan herunterladen! Etter det tar du bare alle småhårene og fester de med noen klemmer, eller i selve strikken. På slutten bruker jeg å dra litt i sidene på hodet slik at det blir litt mer rufsete fritzbox anrufbeantworter herunterladen. Og viss dere vil ha med fletten som jeg har på bilde, så er det bare å flette en vanlig pariserflette, feste den med en liten strikk og legge den inn med resten av hestehalen adobe flash player vista kostenlos downloaden! Helt til slutt sprayer du hele frisyrene med litt spray, og så er den ferdig!

Så det er egentlig veldig enkelt! Jeg brukte LANG tid på å klare å lage slike ”dotter” selv, men etter at jeg begynte å gjøre det med litt vatn i håret så ble det mye enklere wann kann man fifa 20en ps4! Håper dere likte tipset, og at forklaringen var grei. Det er selvsagt bare å spørre om noe er uklart, så skal jeg prøve å forklare meg bedre <3