Hallo til dere! Nå er det knappe 20 minutter til jeg må hive meg selv og Albert inn i bilen. Vi reiser tilbake til Odda i dag, men først skal vi ha et lite stopp på Voss for å besøke Espen! Ååh, som jeg gleder meg til å se han igjen <3 Det blir sikkert skikkelig trasig å bare få noen timer sammen før jeg må reise igjen, men det er i alle fall bedre enn ingenting! Og så er det jo ekstremsport uka nå, så da er det nok masse forskjellige gøye ting som skjer der!

Denne uka i Høyanger har bare flydd av sted, og jeg skjønner egentlig ikke helt hvor dagene ble av! Jeg føler at jeg kom hit for to dager siden eller noe, og nå skal jeg plutselig reise igjen. Men det tyder vel bare på at jeg har hatt en fin uke sammen med familien min. Nå må jeg løpe opp for å pusse tennene igjen før jeg må reise, jeg har nemlig spist makrell i tomat, så jeg trenger vel kanskje ikke å forklare det noe mer.. Haha! Ha en fin dag videre <3