Smelter helt av hun her <3

Øredobber – HM // Jumpsuit – Nelly 

Hallo! I dag er ikke været helt med oss, eller det er jo varmt og slikt men solen har gjemt seg bak noen skyer.. Så da blir det nok mest sannsynlig en bytur i dag! Det er jo gøy å få sett litt mer av Alcudia enn bare stranden også, hehe! Tror det blant annet skulle være et marked i byen i dag, så det kan jo bli spennende å se hva de har å tilby! Tror ikke jeg har vært her før, jeg kan i alle fall ikke huske noe av det, så jeg er egentlig ganske spent på å se hvordan byen er! Kanskje jeg må søke opp litt på google først, så jeg har en viss peiling på hva som er gøy å se og ikke.

Ellers hadde vi en veldig fin dag i går! Det var så varmt at man ikke klarte å ligge i ro lenger enn 20 minutter (og dette er maks), før man måtte kjøle seg ned i det lunka vannet, haha! På hotellet vi bor på har vi all inclusive, så her har vi altså ubegrensede mengder med både mat, alt av drikke, snacks og is! Begynner å bli litt spent på hvor mye jeg klarer å legge på meg her nede med all den gode maten, heh! Neida, er det ferie så er det ferie! Ikke sant? Nå skal jeg hive fra meg dataen og finne de andre, slik at vi kan bestemme oss for om det blir bytur eller ikke! Ha en fin dag <3