Da var det plutselig blitt juni, og tid for å se hvordan det gikk med målene som jeg satte meg for april! Haha, har faktisk ikke peiling på hvordan det har gått, så dette blir spennende! Så da starter jeg med mål nummer 1!

Mål nummer 1 – Jeg skal teste ut yoga!

Dette tenkte jeg på så og si hver dag, men det ble ikke gjort før to de to siste dagen av mai! Bedre sent enn aldri? Jeg testet da ut to ulike yoga-videoer, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om det enda… Det var veldig mye tungere enn hva jeg hadde trodd, men det var litt vanskelig å følge med på videoene da jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg gjorde de ulike øvelsene. Men jeg tenker at jeg vil prøve det ut et par ganger til! Så ja, dette målet ble i alle fall sånn ca. gjennomført!

Mål nummer 2 – Bli flinkere til å planlegge bloggen!

Dette synes jeg at jeg har klart sånn halvveis… Jeg har fortsatt en lang vei å gå med planleggingen når det er mye som skjer rundt meg, men jeg har i alle fall prøvd (til tider) så godt som jeg kan! Og jeg har det samme målet for denne måneden og, så kanskje det blir enda noen hakk bedre da?

Mål nummer 3 – Jogge 1 mil hver uke! 

Dette har vel bare skjedd en gang, haha.. Men jeg har fått trent mer den siste måneden enn hva jeg har gjort de andre i alle fall! Men dette målet kan jeg vel ikke si at har gått så veldig bra.

Mål nummer 4 – Få min egen youtube-kanal!

Dette har heller ikke skjedd, men jeg har faktisk spilt inn en video som skal komme når jeg (Espen) får tid til å fikse den! Så dette skal jeg få til veldig snart! Men egen kanal har jeg ikke fått meg enda…

Mål nummer 5 – Bruke Instagram mer!

Denne har jeg faktisk fått til føler jeg! Før synes jeg faktisk at det var ekkelt å legge ut bilder på Instagram, men det har jeg heldigvis komt meg over, haha! Så utrolig teit å synes en sånn ting var ekkelt, men slik var det nå! Men ja, jeg føler i alle fall at jeg har komt meg på Instagramfronten!

Det var vel alle målene som jeg hadde satt meg, og det har jo ikke gått helt galt i alle fall! Jeg er helt greit fornøyd med resultatet, og nå som jeg er ferdig med alt av eksamener så kan jeg få gjennomført nye mål enda litt bedre! Jeg får heller sette meg ned og tenke ut noen nye mål for denne måneden etter bryllupet, for det har jeg ikke tid til å tenke på akkurat nå, haha! Håper dere får en strålende dag <3