Nå tenkte jeg å dele noen av mine favoritter og tips når det kommer til å ta vare på hud og hår gartenplaner software for free! Nå som det er vinter og kaldt blir huden ofte litt ekstra tørr, gufsen og lite glødende, men med et par triks så kan det meste fikses! Disse tingene er i alle fall alfa omega for min del, og jeg håper at de kan hjelpe noen av dere også. ♥ 1 – Selv om det ikke er mye som er deiligere enn en varm og god dusj når man fryser litt, så er det ikke like deilig for huden din nerve whole film german for free. Om du sliter med tørr hud og eksem, så burde du absolutt senke temperaturen i dusjen ett par grader! Om du ikke gjør det hver eneste gang, så vil jeg i alle fall anbefale å gjøre det noen ganger songs in youtube.

♥ 2 – En annen ting jeg har måttet bytte ut i vinter er den vanlige nattkremen min fra Vichy tonies herunterladen unterbrochen. Den funker som bare pokker på våren, sommer og høsent, men om vinteren blir den litt for tynn for min del. Etter en anbefaling av min kjære mamma har denne kremen fra Forever blitt min nye vinterfavoritt game killer! Jeg har vært skikkelig tørr rundt nesen denne vinteren, men etter at jeg tok denne i bruk på kveldene har det blitt helt bra igjen –   heldigvis alle bilder einer seite downloaden chrome!

♥ 3 –Den kalde vinterluften gjør ikke underverker for leppene heller, og her vil jeg igjen tipse om å smøre leppene med vaselin før du legger deg netflix herunterladen. Jeg har lagt bort de andre leppeproduktene mine, for vaselinen fungerer mye bedre på denne tiden av året! Og når jeg smører på kvelden så holder leppene seg mye mykere dagen etter videosen van dailymotion.

♥ 4 –Det er kanskje mest sol og saltvann man hører om når det kommer til slitasje på håret, men vinteren er dessverre ikke noe bedre. krita pinselen. Invester i en god hårkur som gir masse fuktighet til håret, og prøv å kure det en gang i uken! Jeg bruker ofte å la kuren være i håret gjennom natten, og så dusjer jeg den ut på morgenen herunterladen. Jeg vil også anbefale å bruke en hårolje da det beskytter håret hver dag.

♥ 5 –Tilfør huden masse fuktighet! Etter at jeg har dusjet bruker jeg ofte å smøre meg med olje i mens huden  fortsatt er fuktig. Og slapp helt av, du blir ikke så klissete viss du klappetørker huden med en håndduk – smart?  Dette er en skikkelig redning for min kropp i vinterkulden i alle fall!

♥ 6 –Unn deg en kveld med en god bok og en fuktighetsgivende ansiktsmaske av og til. Se da etter masker med fuktighetsgivende ingredienser, antioksidanter og vitamin C som beskytter huden mot uttørking.Det er jo ikke alltid slik at man har verken tid eller energi til å gjennomføre alle disse punktene hver eneste uke, men prøv i alle fall å få gjennomført noen av punktene. Litt er jo bedre enn ingenting!  Personlig er det en tykk nattkrem og olje som gjør de største underverkene for min del, men dette er jo veldig individuelt. Håper dere likte tipsene!