Jeg vet at det er mange der ute som sliter litt med motivasjonen for å komme seg inn i en sunn og aktiv livsstil, etter en kanskje litt slappere høst/vinter. Så i dag skal jeg komme med et veldig enkelt tips til dere, et tips som hjelper meg med å være litt ekstra aktiv hver eneste dag!

Til jul fikk jeg en aktivitetsklokke fra Polar i modellen Polar A 370, og det som er så veldig fint med den klokken er at den måler aktivitetsnivået ditt. Du legger inn vekt, høyde og hvor mye du vanligvis er i aktivitet (dette er delt inn i tre ulike kategorier), og utfra det måler klokken opp hvor mye du burde være i aktivitet i løpet av en dag – genialt, ikke sant?  Du får opp prosenter på klokken (for eksempel at du har nådd 75 % av det daglige målet), og så står det hva du kan gjøre for å klare målet. Det kan være alt fra å jogge i 15 minutter, stå i 4 timer eller gå i 1 time. Og viss du sitter i ro for lenge, så blir du varslet om det også!

Jeg kjenner i alle fall veldig på at jeg må klare målet hver dag, hehe! Det blir til at jeg alltid tar trappen, tar meg en ekstra tur ut, eller en liten treningsøkt selv om det er kveld. Det er heller ikke sånn at du må løpe i 3 timer for å klare målet, jeg oppnår som oftest 100 % bare ved å være i normal aktivitet. Klokken måler også søvnkvalitet og logger alt av trening, søvn og daglig aktivitet, så det er faktisk ganske spennende å for eksempel se utvikling på trening. All data blir lagret på en App som polar har, så det er enkelt å finne igjen!

Jeg synes i alle fall at det er en helt super klokke, og noe som får meg til å være aktiv uten at det blir for ekstremt. Dere kan kjøpe samme modell som meg HER, og der står det også masse info om klokken og de andre produktene til Polar. Klokken er som sagt noe jeg fikk til jul, så det er ikke noe spons eller noe – det er bare en vennlig anbefaling, hehe!