Hallo fra Las Plamas, eller jeg burde vel egentlig si hola fra Las Palmas! Vi kom frem til leiligheten ganske så sent på lørdag, så da ble det bare til at vi tok i mot nøklene, pratet litt med hun vi leier av (virker veldig grei forresten!) og så ble det rett i seng herunterladen. Vi var stuptrøtte begge to etter hele 14 timer på reis, og jeg kan vel egentlig ikke huske at jeg sovnet en gang, haha. Trodde kanskje at jeg kom til å sove litt dårlig første natten, men der tok jeg feil herunterladen!

Men over til noe litt annet! Jeg skulle egentlig poste en vlog i går, men akkurat i det vi skulle legge den ut forsvant internettet i leiligheten odnoklassniki kostenlos herunterladen. Typisk. Men nå er det endelig i orden! Vi tok for oss de spørsmålene vi har fått flest ganger, så håper jeg at dere synes at vi har svart greit kontakte von samsung herunterladen. Og viss det er noen andre spørsmål eller ønsker om videoer så må dere selvsagt bare gi beskjed! Vi har faktisk allerede filmet en liten house tour som kommer senre i uken pokemon gelb deutsch kostenlos!

Subscribe gjerne på youtubekanalen vår, og ha en strålende dag videre ♥