Hei og god onsdag til dere ♥

I dag er en litt spesiell dag her i hjemmet, for i dag har jeg og Espen vært sammen i hele tre år – hurra for oss!  Vi startet dagen med en bedre frokost der vi byttet ut yoghurten og frøene med varme og deilige rundstykker, et par kopper med kaffe og masse prat før Espen måtte løpe for å rekke jobb. Koselig at vi kunne starte dagne på en litt ekstra koselig måte akkurat i dag!

Synes selv at det er skikkelig merkelig å tenke på at vi allerede har vært sammen i tre år, skulle ikke sommerfuglene i magen begynne å roe seg ned litt da? Hehe! Hverken tror, eller håper at det noen gang vil skje. Men nå har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal legge ut hauger med klisserier i dag, og det skal jeg prøve å holde så godt som det går! Jeg får heller ta det sammen med Espen i kveld når champagnen har begynt å boble i magen! Jeg kjenner at jeg av en eller annen grunn har skikkelig skrivesperre i dag, noe som er enormt irriterende! Vanligvis bruker jo fingrene å danse over tastaturet lett som bare det, men akkurat i dag er det omtrent umulig. Jeg har bare klart å få frem 150 små ord på godt over en time, er det mulig?  Jaja, slik er det vel bare noen dager! Tror bare jeg runder av og muligens tar meg en tur ut med Albert, kanskje det får hode til å henge med på skrivingen igjen?   Hei så lenge!