Hola folkens! I går hadde jeg bare ikke nok energi eller motivasjon til å sette meg ned med dataen igjen, og skrive et innlegg til. Jeg liker best å få ut to i løpet av en dag, og i alle fall viss jeg bare har ”hverdags-blogget”. Det er jo selvsagt noe annet viss jeg har brukt masse tid på et innlegg, men ja, dere forstår regla! Jeg kjente rett og slett at en tidlig kveld med kveldsmat i sengen (noe jeg vanligvis ikke tillater da jeg HATER smuler i sengen) var det jeg trengte. Så da ble det rundstykker og kosestund før både jeg og Espen duppet av – deilig.

•    •    •

Det var vel egentlig ingen grunn til at jeg skulle være sliten, da jeg bare hadde brukt dagen til soling ved bassenget, en runde på Zara, innkjøp av nødvendigheter til kjøleskapet og opprydning på dataen. Men noen dager er man jo bare litt sliten, og i går var det min tur. Jeg brukte forresten en og en halv time bare på Zara i går, er det mulig?  Nå skal det sies at butikken er ganske stor, og så hjelper det jo heller ikke at jeg har blitt tidenes mest skeptiske shopper. Jeg bruker år og dag på å bestemme meg om plagget skal få bli med hjem eller ikke, og det ender som oftest med at det blir hengende igjen i butikken. Tror jeg bygget opp skeptiskheten (er det egentlig et ord?) min under shoppe-stoppen, for nå er jeg mye mer varsom når det kommer til å bruke penger på klær. Jeg må være 100% fornøyd før jeg gidder å bruke penger på det, og da snakker jeg like mye om klær til 200 kr som til 1000. Men det er vel egentlig en bra ting!

Nå skal jeg straks begynne på et innlegg som kommer senere i dag, og så får vi bare se hva resten av dagen bringer ♥