God kveld, kjære dere  Jeg ville bare kjapt titte innom for å si hei til dere før jeg finner frem teppe, kvelds og en serie. Dagen snudde heldigvis om etter at jeg hadde spist middag, og nå har jeg både lekt med familien på fotballbanen og hatt besøk av en av søstrene mine! Jeg som trodde at dagen skulle snegle seg av sted, men timene endte jo med å suse unna – deilig. Men ja, jeg fikk plutselig veldig lyst til å skrive litt før kvelden tok helt overhand, og jeg ble tatt av gjespesyndromet, haha. Det kommer nemlig til å skje om ganske nøyaktig en time! Jeg har vært litt småslapp på alle punkter denne uken, mye på grunn av at jeg har vært sliten etter helgen, men nå kjenner jeg heldigvis at energinivået er på vei opp igjen! I morgen har jeg planer om å endelig få unnagjort ukens første treningsøkt, og det skal rett og slett bli skikkelig deilig å få svettet litt igjen! Føler nesten at torsdag blir min mandag denne uken, nå må det snu rundt igjen til hverdagen, hehe! Men viss jeg skal komme meg opp tidlig og være produktiv i morgen, så må jeg nesten bytte ut skrivingen med noe mat og sengen om ikke så lenge. Ha en fin kveld videre,  klem.