Da var vi allerede godt i gang med oktober, og dette blir en ganske så annerledes oktober for min del. Jeg er jo vandt med at høsten har banket på døren for lengst, og med det assosierer jeg kakao, varme pledd, joggedress, ullkåper og masse, masse regn + kos! For selv om jeg alltid føler at høsten er laaaang, mørk og litt trist, så er den også veldig koselig. Tente lys, gode høstmiddager og inne-hygge er jo ikke bare feil det heller, eller hva? Men som sagt så blir det nok ikke så veldig mye av varme pledd og kakao denne måneden, da jeg befinner meg i et land hvor det er 25 + grader (noe jeg absolutt ikke klager på). I september lagde jeg en TO DO liste (dere finner den HER), og det samme tenke jeg å gjøre for oktober, så da setter jeg egentlig bare i gang! Her er min to do liste for oktober 

6 THINGS I WANT TO DO IN OCTOBER 

# 1 Reise og oppleve. Jeg vil utforske så mye som mulig av Las palmas, og generelt hele denne fantastiske øyen! Jeg satt faktisk å leste på ”12 ting å gjøre i Las palmas”, og der var det masse jeg ville se og oppleve. Planen er å lage min egen lille ønskeliste for Las palmas, og prøve å få sett og gjort alle tingene på den listen! Jeg kan forresten legge den ut når den er klar 

# 2 Bruke planleggingsboken min mer. Etter at jeg fikk den fine planleggingsboken min fra personligalmanakk så var jeg så flink til å bruke den, men nå har det dabbet litt av – dessverre. Det er jo utrolig greit å ha en oppdatert planleggingsbok, så her har jeg en liten jobb å gjøre! Let’s get organized!

# 3 Opprettholde den gode ”livsstilen” jeg har hatt de to siste ukene. Jeg stått opp tidlig og trent så og si hver dag, og jeg ELSKER det. Det gir meg så mye mer energi og stå på vilje i løpet av dagen! Nå er jeg som oftest ferdig trent, dusjet, spist frokost og jobbet på dataen til klokken er 12-1! Digg, digg, digg!

# 4 Julegave-planlegging. Julen bruker alltid å komme overraskende fort, og jeg tror ikke akkurat at det blir noe forskjell i år, så da tenker jeg å starte så smått med en liten julegave-plan! Aldri feil å være litt tidlig ute, eller hva? Jeg skal prøve å få noenlunde kontroll på hva jeg skal kjøpe til hvem, for nå er det faktisk under to måneder til 1. desember! Kanskje jeg kan skrive det opp i planleggingsboken min – to fluer i en smekk 😉

# 5 Gi mer fa*n. Jeg hadde en periode hvor jeg var skikkelig flink til å rett og slett bry meg mindre om hva alle andre sa og gjorde, og det vil jeg finne tilbake til. Jeg trenger ikke å tenke igjennom en ting 100 ganger før jeg gjør det, for det er jo egentlig bare å gjøre det? Om det så er et bilde, et klesplagg eller en livsstilsendring. Det er viktig å kunne gi litt fa*n i ny og ned.

# 6 Opprettholde den gode kontakten med de hjemme. Familie og venner betyr så utrolig mye for meg, og nå som jeg er så langt unna de betyr det ekstra mye for meg å opprettholde de gode samtalene. Så her blir det Facetime, Snap og melding for alt det er verdt! Godt at teknologien har kommet så langt, hehe.