Denne mandagen startet ikke helt som håpet, for den startet nemlig med et energinivå på null og en sår hals. herunterladen. Jeg som har gått rundt og skrytt over hvor lenge siden det er jeg var syk sist. Eller, jeg kan ikke akkurat kalle meg syk heller, for det er bare en sår hals og en litt sliten kropp – og slik får det bare holde seg microsoft office home herunterladen. Denne uken har ingen rom for sykdom, så det får være nok med en dag! Galleriet er jo stengt på mandager, så da hadde jeg heldigvis muligheten til å ha en avslappende formiddag editor standard kostenlos downloaden. Jeg og Albert dro med oss dynen ut på sofaen, og ble liggende der en stund med te, smoothie-bowl, pysj og serie! Det er uten tvil den beste måten å tilbringe tiden når man ikke føler seg på topp minecraft xbox 360 worlds download.

Etter litt avslapping følte jeg heldigvis at energien steg noen hakk, så da tok jeg motet til meg og gikk en tur med Albert i regnet, noe som egentlig var litt deilig hörbuch kostenlos youtube herunterladen. Frisk luft hjelper alltid på humøret! Nå har vi plassert oss på sofaen igjen (bare uten dynen), og venter på at Espen skal komme hjem med varer slik at vi kan mekke i sammen noe middag zeitschriften online kostenlos download. Magen rumler som en gal etter litt mat nå så, haha! Håper mandagen deres startet litt med litt mer energi enn min! Klem.