Som jeg har fortalt tidligere så har Espen nylig blitt fotograf og sosiale medier ansvarlig for Norges luftsportforbund, og i helgen var det duket for hans først jobb! Det var et airshow i Notodden, og E skulle være med for å ta bilder og jobbe på stand. Jeg skulle jo egentlig være igjen i Høyanger, men da de hadde litt lite folk til standen så ble jeg med jeg også for å hjelpe litt. Og hvem takker vel nei til en natt på hotell? Ikke jeg i alle fall, haha!

Jobben han skulle gjøre var egentlig på søndag, men på lørdagen var det VIP-fest med flyshow, tapas og standup, og det ville vi jo så klart ikke gå glipp av! Så da ble det en ekstra dag i Notodden med masse kos og hygge, og showet var helt utrolig kult! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde noen spesielle forventninger til showet da jeg ikke har så mye interesse for fly, men fy så kult og fint det var! Det ene flyet som jeg mener var et glidefly (?) hadde en utrolig fin oppvisning når det var begynt å bli mørkt. Flyet hadde lys på vingene og med musikk i bakgrunnen og en helt stille forsamling ble det på en måte noe litt magisk over hele fremvisningen! Og i alle fall når det var musikk fra ringenesherre de hadde valgt, jeg ventet jo bare på at Gandalf skulle komme hoppende ut av et fly, haha!

Søndagen gikk i et kjør på standen, så da fikk jeg ikke med meg så veldig mye av flyshowene, men gøy var det uansett! Artig å se så mange mennesker (mener det var rundt 10 000 på arrangementet) som koset seg med flyene og de ulike aktivitetene. Og så må jeg ærlig innrømme at fly er ganske mye kulere enn hva jeg trodde, så kanskje jeg må bli med på flere slike show! Jeg kjente i alle fall at det fristet VELDIG å bli med opp i noen av flyene, og kanskje til og med teste ut fallskjerm en gang, det hadde vært sykt det!