God kveld, dere! Håper mandagen har behandlet dere fint, og at de små tipsene mine kom til nytte for noen av dere ♥

Shorts – Levis// Topp – HM?// Veske – HM

Jeg har hatt en veldig fin mandag hvor jeg blant annet har fått unnagjort ukens første trening, jobbet en god del på dataen og så toppet det hele seg når jeg fikk et spørsmål som jeg ikke hadde forventet å få (noen gang) av Espen. Han kom litt snikende bort mot meg, og sa at han måtte spørre meg om jeg kunne bli med han på en ting han ikke trodde jeg ville like. Det første som datt inn i hodet mitt var at nå må jeg bli med på et eller annet merkelig, men det gikk ikke lang tid før smilet hans kom snikende frem – han måtte nemlig en tur ned på kjøpesenteret for å kjøpe noe utstyr til kameraet! Og dette er slik jeg tolket spørsmålet – du kan få gå litt i butikker viss du gidder å bli med meg ned på kjøpesenteret? Og det takket jeg selvsagt ikke nei til! Så da ble det litt tid på senteret, og til og med en splitter ny vinterjakke! Ååh, den var så fin ♥ Det eneste som er litt ”trist” er at jeg ikke akkurat får brukt for en vinterjakke med det første, haha. Men da kommer jeg i alle fall ikke til å fryse når jeg først møter kulden igjen! Det er faktisk nesten bare høst/vinterklær her nå. Jeg trodde butikkene skulle være fylt opp med bikinier, kjoler og skjørt men nei, her er det kåper, skjerf og votter – merkelig! Det kan jo umulig være noen som orker å gå kledd i ull når det er 25-30 grader? Det klarer i alle fall ikke jeg!

×     ×     ×

Nå skal jeg straks sette på litt te og diske frem noen knekkebrød, før jeg tar kvelden sammen med Espen. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av jakken enten i morgen eller på onsdag slik at dere kan få se den! Ha en fin kveld videre ♥