Hola! Nå sitter jeg i bilen og ser på ferjen som akkurat reiste fra oss i det vi kom på ferjekaien… TYPISK! Så da tenkte jeg at jeg skulle utnytte tiden og lage klar et blogginnlegg siden jeg skal befinne meg i en bil/buss i hele dag, men da hadde jeg søren meg ikke mer strøm på dataen heller. fotobuch.de. Haha, det er ikke min dag i dag tydeligvis! Så nå skriver jeg rett og slett fra mobilen! Jeg har ikkje peiling på hvordan det kommer til å se ut, men jeg prøver i alle fall, og det er vel det viktigste? 

Jeg, Espen og Albert er på veg til Høyanger for å levere Albert til mamma, så skal vi videre til Bergen og være der til i morgen, og så er det strake veien til RIGA avira free kostenlos download! Vi skal være i Riga fra onsdag til søndag, og jeg gleder meg veeeeldig mye til å utforske alt det som byen har å tilby! Og dere skal ikke se vekk i fra at det kommer en vlog eller to fra turen call of duty infinite warfare kostenlos downloaden! Jeg tenker også å lage en liten reiseguide når jeg kommer hjem, i tilfelle noen av dere har planer om å reise til Riga! Men nå kommer ferjen min, og jeg må rett og slett omprioritere fra blogg til å sloss om noen sveler! 

Håper dere alle får en strålende dag, så blogges vi fra hotellet i kveld krita kostenlos herunterladen! Viss det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om så er det bare å skrike ut/kommentere det! <3 Jeg fikk forresten ikke til å legge til bilder fra mobilen. firebird kostenlos download deutsch. Noen som vet hva jeg gjør galt? Haha!