Hei dere. Det er alltid så vanskelig å starte et nytt innlegg, når du sitter med en liten klump i magen etter en ganske lang uke. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg forrige uke, men jeg var bare konstant trøtt. På fredag har jeg faktisk ikke telling på hvor mange timer jeg sov, men jeg kan si så mye at jeg sovnet på sofaen en time etter jeg hadde stått opp – kan ikke huske at det har skjedd før?  Eller, da har jeg i så fall vært syk. Inspirasjonsnivået lå et sted tett opp mot null, noe som viser seg veldig på bloggen med usle 3-4 innlegg i løpet av hele uken, og det er absolutt ikke bra nok. Uken var jo fylt opp med både 1. mai, bursdagen til mamma, konfirmasjon og bursdagen til Espen – så det skjedde jo utrolig mye gøy, men jeg hadde bare ikke noe inspirasjon eller energi til å skrive.

Herlighet, nå har jeg holdt på med disse få setningene i en liten evighet.. Skrevet, hvisket bort, skrevet og hvisket bort igjen. La oss bare si det enkelt – jeg skal ta kraftig tak i punkt nummer fem i det forrige innlegget denne uken her. Nå er det slutt på trøtthet og lite inspirasjon!