Hallo og god fredag! Tenkt, i morgen har jeg allerede vært i Spania i en uke! Det føles på en måte ut som om jeg har vært her i flere uker, men samtidig som om jeg kom i går – flere som kjenner den følelsen når man er borte herunterladen? Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan den første uken har vært i morgen, med litt sånn hva jeg savner, er det slik som jeg hadde forventet, hva savner jeg ikke, osv spiele online herunterladen. Tror det kan bli gøy!

Planen i går var egentlig å reise på stranden, noe jeg var skikkelig giret på da jeg ikke har hatt en skikkelig stranddag enda(!! whatsapp nachrichten nicht herunterladen!), men været var ikke helt med meg dessverre, så da beste jeg og Espen oss heller for å ta en liten bytur. Jeg har jo vært så stiv i bena som jeg ALDRI har vært før, jeg trodde faktisk at jeg hadde ødelagt meg på en eller annen måte, så det å gå i byen hadde jeg litt delte meninger om… Og jeg måtte faktisk små-kjefte litt på Espen et par ganger når man gikk for fort, men utenom det gikk det greit new songs for free. Ikke bra, men greit. Fikk brelt meg til en liten massasje når jeg kom hjem – heh!

Det hadde forresten heller ikke vært noe problem å reist på stranden, for i det vi kom ned til byen så forsvant alle skyene og gradene viste intet mindre enn 28 microsoft word vollversion kostenlos downloaden! Men vi får heller gi det et nytt forsøk i dag (forhåpentligvis er jeg på stranden når dere leser dette, for innlegget ble skrevet allerede klokken 10 i dag) herunterladen! Jeg synes stranden ser så sporty og artig ut her, det er liksom ikke bare hundretusen skandinaviske mennesker som ligger rett ut og deiger seg. Her er det surfere, folk som trener, spiller beachball, fotball og alt mulig egentlig world of warcraft kostenlos downloaden! GØY! Selv om planen min sånn halvveis er å deige meg litt i dag da, hah.

Jumpsuit – Nelly// Veske – HM// Sko – Adidas

Håper dere får en fin fredag med bena på bordet etter en lang arbeidsuke, et par tacoer i hånden, noe godt i glasset og masse kos safari pdf automatischen! Så høres vi snart ♥