Jeg fikk litt sjokk i går når jeg så på kalenderen, og fant ut at det ikke er mer enn fire uker til vi må være ute av leiligheten. Og sånn egentlig burde vi være ute til 23. juni for da begynner Espen å jobbe, hjelp! Så jeg fant ut at det absolutt var på tide å starte med pakkingen, selv om det fristet veldig lite…

Jeg trodde jo da at vi ikke hadde så alt for mange ting, men når jeg åpnet klesskapet så skjønte jeg fort at det var feil, haha! Typisk jente? Så ja, ettermiddagen min har vært fylt opp med klær, sekker, bagger og enda mer klær… Jeg endte faktisk med å fylle en hel søppelsekk med klær som jeg ikke vil ha lenger! Når de ikke er brukt på et helt år, så kan jeg jo heller gi de videre til noen andre!

Før og etter! En liten forskjell her ja, haha.. Og ja, det er en haug med ballonger på siden der! 

Her ser dere forresten huden min uten sminke! 

Albert synes det var gøyes å legge seg midt i kleshaugen slik at alt raste ned han da… Men nå er jeg rett og slett dritt lei av pakking (litt tidlig å være lei kanskje!), så nå skal jeg ta meg en fortjent pause! Ha en fin kveld <3