Da var jeg tilbake i Norge igjen, eller jeg kom tilbake i går men da reiste vi fra klokken tre på natten og helt frem til klokken fem på ettermiddagen, så da var jeg ikke helt i bloggmodus kan man vel si switch roms downloaden!

Men nå er jeg utkvilt og klar for en ny uke igjen! Jeg har brukt formiddagen på å vaske vegger, skru tv-benk og en sofa, så nå kan jeg snart bytte yrke til vaskedame/møbelsnekker taschenlampe app gratis downloaden! Noen som har troen på det, eller? Haha, jeg og Espen som ikke klarer å sette sammen en kommode en gang… Vi måtte faktisk få hjelp av mamma når hun var på besøk hos oss i Sogndal en gang skat free herunterladen!

Ellers tenkte jeg å introdusere en av ”spaltene” jeg bruker å ha på bloggen i dag, nemlig ”ukens snapper” dban herunterladen! Der får dere litt ”behind the scenes» bilder fra turen til Riga denne gangen, så det kan jo bli litt gøy!

Håper dere liker spalten, så blogges vi mer litt senere i dag for nå skal jeg bygge klosser sammen med tantungen min, eller jeg skal i alle fall skylle på henne for å kunne bygge med klosser, haha herunterladen!