– I see food and i eat it!

I går tok jeg på meg ansvaret med å lage middag til de andre, og da tenkte jeg å utnytte anledningen til å overraskes med noe nytt! Jeg søkte matsider opp og ned, men tilslutt falt valget på «kremet pasta med pulled pork»! Haha, tror kanskje dette er 3. gangen jeg legger ut en oppskrift der jeg har brukt pulled pork? Anyway, valget falt da på kremet pasta med pulled pork, og det du trenger for å lage denne retten er:

400 gram pasta (jeg brukte grønnsakspasta)

2 ss smør

1 løk (jeg brukte bare en halv, da jeg ikke er så veldig glad i mye løk)

½ ts salt

6-10 friske sjampinjonger (her ser du størrelsen litt an)

2 ss sesamolje

3 dl lett matfløte

500 gram pulled pork

½ dl revet ost

Her kan du selvsagt legge til tomater eller andre grønnsaker også, men det droppet jeg rett og slett i går! Men jeg tror absolutt at det ville smakt veldig godt med litt grønt til!

Neste skritt er tilberedningen, og det første du da begynner med er å sette ovnen på 180 grader – for så å sette kjøttet inn i ovnen når den er klar. Etter det kutter du opp løken og soppen, og steker det på middels varme slik at løken blir myk og lett gylden. I den samme pannen som du steker soppen og løken tømmer du opp i matfløten og lar det koke i noen minutter. Viss du velger å bruke grønnsakspasta så skal ikke den koke i mer enn 2 minutter, så den kan du sette på når kjøttet er ferdig stekt. Etter ca. 20 minutter vil kjøttet være ferdig, og da river du det fra hverandre med to gafler, og putter det i den samme pannen/gryten som soppen og løken er i. Og helt til slutt tar du 1/10  av pastavannet og tømmer opp i gryten og lar den koke i ca. 3 minutter. Når alt det er gjort er det bare å legge pastaen og gryteblandingen på fatet og toppe det med litt ost!

Jeg brukte ca. 35 minutter på retten, og da gikk mye av tiden egentlig vekk på å vente på kjøttet som måtte stekes ferdig, så jeg vil si at det var en rask middag som smakte veldig godt (viktig med litt selvskryt haha)!