I dag våknet jeg med tidenes tyngste øyne, og var sekunder fra å snu rumpa til alarmen og sove videre… Men jeg kom meg opp, og måtte på ny ta en motivasjonskamp for å overtale meg selv til å reise på trening. Så etter litt mye overtaling kom treningsklærne på, men så stoppet det helt opp ved utgangsdøren hvor det ikke var nøkler. I denne leiligheten trenger man nemlig nøkler for å komme seg både inn og ut, så jeg har rett og slett vært innelåst denne morgenen. Espen var ute av dørene allerede kvart på syv for å ta bilder av soloppgangen, og hadde muligens litt tunge øyner han også siden begge settene med nøkler ble med for å se på solen, haha. Men jeg skal ikke være negativ! Jeg har en kaffekopp, morgenkåpe og sol ute! Det eneste jeg har planer om i dag er å ligge og slaske meg med bassenget ♥ Får se om jeg klarer å få motivasjonen til trening opp igjen eller ikke i ettermiddag– tviler sterkt! Og så må jeg få prioritert å rydde opp i dokumenter og bilder på dataen, den er så treig nå at den nesten havner ut vinduet hver dag.. Jeg er så dårlig på å prioritere slike ting, det er bare så kjedelig, haha! Men kanskje jeg bare skal hive meg rundt og gjøre det nå før solen kommer til bassenget? Ja, jo, kanskje! Okei, jeg skal gjøre det – ønsk meg lykke til! 

Flere som er like heldige som meg med hundre babyhår?

Så da er det bare å fylle opp igjen kaffekoppen og få fikset dataen, håper solen nærmer seg bassenget slik at jeg ikke må sitte så lenge, haha! 

Skrevet 08.50