God søndag, kjære dere ♥ Har dere hatt en fin helg?

Jeg er jo som sagt langt inne i leilighet og interiør verdenen for tiden, så i dag tenkte jeg å starte en ny ”spalte” her inne! Siden jeg nå skal flytte og pusse opp litt her og der, så kan det jo være gøy å ta dere skikkelig med inn i den prosessen. I første omgang kommer jeg til å ta for meg rom for rom med inspirasjon, tanker og egne ønsker, men når jeg tar over leiligheten og virkelig begynner med saker og ting har jeg lyst til å ta dere med gjennom hele prosessen med både innlegg og videoer som viser fremgangen – spennende?  Jeg håper i alle fall det!

I dag tenkte jeg å vise dere litt inspirasjon og tanker om soverommet, da det er der jeg har komt lengst i tankegangen selv, hehe. Så hvorfor ikke bare starte?  Jeg har fått rimelig frie tøyler fra Espen, det eneste kravet han har er at det skal være 180 seng – og det er jeg jo helt enig i! For meg er det viktig at soverommet er innbydende, varmt og koselig – man tilbringer tross alt ganske mye tid der inne. Fargen på veggen er jeg ganske sikker på (som dere ser på de fleste bildene), og jeg tror den vil gi meg akkurat de tre tingene! Jeg synes den fargen er utrolig fin sammen med grønne planter, sort, hvitt  og gull – så jeg tenker at jeg vil holde meg rundt de fargene. Ellers står en sengegavl høyt oppe på ønskelisten, god skapplass, puter og muligens en liten hylle over sengen hvor jeg kan ha noen lys, bilder, planter, og muligens en lyslenke. Jeg synes ikke at et soverom skal være overfylt av alle mulige ting, så jeg vil prøve å holde det ”rent” og gjennomført. Ut fra bildene så får dere vel en ganske god oversikt på hva jeg ønsker og tenker,  eller?

Sort hylle – HER // Lampe – HER // Ape – HER // Palme – HER // Blomsterpotte – HER 

Herlighet som jeg gleder meg til å sette i gang, dere aner ikke! Magefølelsen kjennes bare god, og jeg tror vi kommer til å bli veldig fornøyde med det endelige resultatet. Og så gleder jeg meg veldig til å ta dere med gjennom det hele, det tror jeg kan bli veldig gøy! Håper dere likte den nye spalten, og at dere er like giret på tiden fremover som det jeg her ♥ Klem!