Hei dere! Denne dagen viste seg å bli rimelig travel den også, men jeg tenkte allikevel å vise dere noe som jeg helt har glemt av audacity vollversion kostenlos downloaden! For rundt 1-2 måneder siden kjøpte jeg meg ENDELIG en ny mobil – og valget falt da på en Iphone X. Jeg kan jo starte med å si at den tidligere mobilen min var Iphone 6S, og den største grunnen til at jeg kjøpte ny mobil var fordi batteritiden på den gamle var helt elendig pathe thuis samsung tv. Jeg måtte lade minst to ganger om dagen, og i tillegg var mobilen stappfull uansett hvor mye jeg slettet fra den. Men nå skal jeg ikke rote meg bort, for det har jeg absolutt ikke tid til. lern app anton herunterladen. Det jeg ville vise dere er hvor sykt gode bilder mobilen tar! Jeg har brukt bilder fra mobilen flere ganger på bloggen etter at jeg kjøpte den, og kan ikke se så veldig store forskjeller på mobilbildene og bildene fra Olympus kameraet app downloaden mac.

Det å ha et godt mobilkamera var det som sto øverst på listen min når det kom til kjøp av mobil, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er UTROLIG fornøyd herunterladen. Bildene blir veldig skarpe, har fine farger og det er mange ulike ”modus” som du kan sette kameraet i. Slenger med litt bilder som jeg har tatt med mobilen i løpet av sommeren, sånn at dere får se – så er det bare å spørre om dere lurer på noe annet rundt mobilen apple quicktime player herunterladen.

Jeg skal prøve å få laget et innlegg som viser forskjellen på Olympus kameraet, den gamle mobilen og denne litt senere, men nå må jeg løpe avery vorlage herunterladen! Klem ♥