Hipp hurra – Dere aner ikke hvor bra alt gikk under møbelshoppingen i går itunes all titles! Hverken jeg eller Espen hadde spist middag før vi skulle starte, og vi var rimelig enige om at lavt blodsukker og det å skulle finne møbler var en dårlig idé. herunterladen. Så vi løste det raskt med hver vår New energy, og satte i gang. Jeg var jo rimelig sikker på at vi måtte at og frem på hundre butikker før vi skulle klare å finne noe vi virkelig var fornøyde med, men neida instagram videos downloaden app! EN BUTIKK BLE DET. Vi fikk kjøpt både spisebord og stoler + en suuuperfin skjenk! Jeg er bare fornøyd, og enda mer fornøyd var jeg med at det gikk så overraskende fort og ikke minst bra webex herunterladen. Håper bare vi tenker det samme når vi skrur det sammen da, haha. Hjelp, nå ble jeg nesten litt stressa ..Vi avsluttet den veldig vellykkede shoppingrunden med litt pizza før vi turet hjemover, og jeg tror jeg sovnet to sekunder etter at vi kom hjem hoe ebooksen op e reader.

♥ ♥

Ellers hadde jeg jo håpet på at sengen, stuebordet og noen andre greier vi har bestilt skulle komme før helgen slik at vi kunne skru det sammen i morgen, men det står i Fredrikstad. power pattern. Jaja, de lovet i alle fall at det skulle komme før påske og det er jo det viktigste. Men nå er jeg veldig klar for å spise litt nachos med pulled pork – det må dere bare prøve herunterladen! Håper dere får en fantastisk fredag, så prates vi mer i morgen ♥