Dere aner ikke hvor lei jeg er av vaskevatn, mopper og filler akkurat nå! Og det er helt sikkert dere også, føler ikke at jeg har snakket om noe annet enn flytting og vasking den siste tiden, så det er godt at dagen endelig er her i morgen! Nå er vi ferdig med alle rommene, fått pakket et lass i bilen og nå  må vi egentlig bare vente på å få pakket resten inn i bilene til foreldrene til Espen så er alt ferdig.

Vi skal straks komme oss ned på en restaurant slik at vi får i oss litt etterlengtet middag! Kjenner det begynner å rumle i magen, haha.. Tror kanskje at det må bli sushi i dag, da det er siste sjans å spise det her i Sogndal, tenk på det da! Men nå skriker magen mer enn noen gang, så vi blogges mer i morgen! Ha en fin kveld <3

Jeg regner ikke med at det er så spennende å se på bilder av at jeg vasker, så da slengte jeg heller inn noen gamle sushi-bilder, og et av meg da, heh…