God kveld, fra en litt mer positiv Silje! Øret er fortsatt ganske vondt, men med litt paracet så går det aller meste bra, eller hva herunterladen? Hehe! I dag har jeg tatt det ganske så med ro slik at jeg forhåpentligvis våkner og føler meg noen hakk bedre enn hva jeg gjorde i dag! Dagen startet på verandaen med en kopp kaffe og litt datajobb, før jeg og Espen spiste frokost google übersetzer herunterladen. Jeg prøvde meg på et rundstykke, men da det var aaalt for vondt å tygge, så måtte det bli yoghurt! Men det funket nå på morgenkvisten det også schriftarten worden. Når paraceten kicket litt mer inn ble jeg med Espen opp på basketballbanen og spilt/kastet litt ball, og utenom om det har jeg bare slappet av ved bassenget og lest bok egentlig herunterladen. Rolig og fin dag med andre ord! Klokken suser nå avsted uansett om jeg tar det rolig eller er i 100, forstår ikke helt det her spiele für xbox 360 downloaden? Nesten slik at jeg lurer på om det er færre timer i døgnet her i Spania, haha.

Men en som ikke ligger på latsiden med øreverk er Espen watchboxen! Han har nemlig smelt i sammen enda en vlog, jippi! Jeg er skikkelig stolt over å ha en kjæreste som er så flink og målrettet, slikt liker jeg Download German books for free! Så da gjenstår det vel bare å si: kos dere med videoen og ha en STRÅLENDE onsdagskveld ♥

Subscribe gjerne!