Da er jeg klar for å avsløre overraskelsen jeg har til dere etter fredagen! Espen hadde jo satt sammen en helt spesiell dag for meg, og kvelden ble ikke akkurat mindre spesiell prime video gekaufte filme herunterladen. Den går veldig enkelt inn i mine topp 5 beste kvelder, men før jeg sier/viser noe mer vil jeg avsløre overraskelsen jeg har til dere herunterladen. Jeg skrev jo om første del av dagen i går på en litt annerledes måte enn hvordan jeg vanligvis skriver, så jeg tenkte å fortsette i de baner. Så resten av denne dagen/kvelden vil dere få se på video herunterladen! Hele dagen ble filmet, og jeg har gledet meg sånn til å vise dere den. Jeg skal ærlig innrømme at jeg måtte felle en liten tåre når Espen viste meg den for første gang, så jeg håper dere vil like den dere også 

Jeg er SÅ glad for at jeg har fått foreviget denne dagen både på video og med blogg google drive nederlands downloaden. Tenk å kunne se tilbake på en så fantastisk dag som det en gang man ikke føler seg helt på topp? Men nå skal jeg ikke mase noe mer, håper dere likte overraskelsen og at dere får en fin dag videre herunterladen! Klem til dere 

Subscribe gjerne på Youtube-kanalen vår!