Hallo, hallo! Føler nesten at jeg burde si lenge siden sist, for disse fire dagene uten bloggen virker som en liten evighet! Tror faktisk ikke jeg har vært borte i fire dager før? Jeg har kjente på litt lite motivasjon den siste tiden, så jeg tenkte at jeg tok en liten pause på et par dager for å se hva jeg egentlig vil, men etter disse ”fridagene” er det ikke tvil, for fy så godt jeg liker å blogge! Det å få lov til å være kreativ med bilder og tekst, skape noe og rett og slett ha et lite fristed som bare er mitt, det er noe jeg virkelig verdsetter! Så ja, jeg har tenkt litt og lagt litt planer så dette skal bli veldig bra. Det er på tide at jeg legger inn enda litt mer innsats og rutiner med bloggen, og i alle fall nå som jeg snart skal ut å reise. Det er faktisk bare en måned og en dag til vi reiser bort, hvor sykt er ikke det!? Jeg har liksom ikke tatt det helt innover meg enda, men når jeg og Espen satt å så på kalenderen i går fikk vi begge litt sjokk! Tror jeg har tenkt at det er så lenge til, men nå sitter vi her og har bare en måned igjen før eventyret startet, HJELP!

Men over til det med innsatsen her inne, jeg fungerer alltid mye bedre på formiddagen, slik er det både med jobbing og trening, så jeg tenker å teste ut noe nytt denne uken! Og det er rett og slett å ha ”kontortid”. Slik som i dag så reiste jeg på trening klokken åtte, og var klar til å begynne å jobbe når klokken var ti. Helt perfekt! Da får jeg trent, dusjet og spist frokost og så er jeg motivert og klar til å sitte på dataen på formiddagen. Alle andre er jo på jobbene sine på denne tiden av døgnet, så da kan jeg jo være på ”jobb” om formiddagen jeg også! Jeg tenker at jeg tester det ut en uke, så får vi se hvordan det blir! Jeg har i alle fall troen på at det kan bli bra. Så nå skal jeg sette meg ned og gjøre klart et innlegg som kommer senere i dag, og som dere sikkert forsto så skrev jeg dette innlegget tidligere i dag, hehe! Ikke noe unnasluntring første dagen nei.