I dag har den personen jeg ser mest opp til i hele verden bursdag, og jeg vil utnytte anledningen til å få gratulerer henne så mye med dagen!

Hun er den sterkeste, snilleste, mest omsorgsfulle og smarteste jeg kjenner, og tenk at jeg er så heldig som får kalle henne mamma <3 Mamma er den personen jeg alltid kan komme til, uansett om jeg har dummet meg ut, skadet meg, har en dårlig dag eller bare trenger noen å prate med. Jeg føler meg alltid bedre etter en prat med henne, og det er ingen som kommer med så gode råd som mamma. Jeg er utrolig heldig som har et så godt forhold til henne som det jeg har, og det tar jeg absolutt ikke for gitt. Det at jeg kan kalle mamma for en av mine beste venner betyr veldig mye for meg <3 Og viss jeg noen gang blir en halvparten så god mor som henne, så vet jeg at jeg gjør det godt, for den dama er rett og slett rå!

Gratulerer så mye med dagen, kjære mamma! Jeg er utrolig glad i deg, og håper dagen blir minst like flott som deg, du fortjener bare det beste. Mange gode klemmer til deg, jeg setter utrolig stort pris på alt du gjør for meg <3