Det er vel på sin plass å si gratulerer med dagen før jeg skriver noe mer? Jeg kom tilbake igjen til Sogndal sent i går kveld, og da var jeg alt for trøtt til å oppdatere noe mer…

Vi har hatt en litt kjip natt/morgen, da Albert har blitt syk stakkar… Han har kastet opp et par ganger og har veldig løs mage, så formen hans er ikke helt på topp.. Akkurat nå ligger han og sover, så skal jeg prøve å gå en liten tur med han litt senere for å se om formen er litt bedre. Han virker i alle fall litt bedre nå enn hva han gjorde for noe timer siden, så da håper jeg at formen hans er stigende. Mor og farsinstinktet har i alle fall blitt testet ut, da E måtte opp med han flere ganger i natt/morges for å tørke spy med mer (heh), og gå noen runder med han ute. Stakkar lille Albert, håper han kommer seg fort <3 Det er jo så ekkelt når de er dårlige, for de kan jo ikke gi beskjed på samme måte som oss akkurat..

Nå skal jeg snart møte en venninne for å nyte været litt, så blogges vi mer i kveld! Håper dere får en strålende 1. Mai!