M O N D A Y 
·······················

God mandag! Har dere hatt en fin helg? Jeg håper det ♥ Helgen min har vært proppet full med maling, maling og maling.. Jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å bli litt veldig lei av å male nå, og er mer enn klar for å pakke vekk alt av koster, spann og rørepinner – haha. Vi satser på å bli ferdig før helgen siden Espen reiser bort da, så kan jeg bruke helgen til å flytte litt ting. Det er ikke mer en kjøkkenet, noen få lister og gangen igjen, så det skulle jo være overkommelig!

Alt annet enn oppussing ble satt til sides forrige uke, og da spesielt bloggen, så jeg kjenner at jeg er veldig klar for å gi en ekstra innsats denne uken! Det ble ikke tid til noe trening, det ble mye usunn og uregelmessig mat og det meste av væske som kom inn i kroppen var kaffe – og det kjennes på kroppen i dag.  Nei, er det ikke ny uke og nye muligheter det heter? Satser på at oppussing og en sunnere livsstil blir bedre balansert denne uken! For å komme i mål med alt skal jeg sette meg ned og lage en liten plan for uken nå, så prates vi mer senere!  Ha en fin mandag ♥

Skrevet 09:15