Hallo, folkens!

I kjent søndagsstil har jeg brukt litt (mye) tid på nettshopping… Eller nett-titting kan man vel kalle det kanskje route.nl?  Jeg har plukket ut et par favoritter fra Nelly, som jeg muligens må bestille meg hjem før jeg reiser til Spania i sommer! Jeg ser at jeg tydeligvis har en liten ”greie” for rødt og blomstrer nå for tiden, men det er jo bare SÅ fint til litt gylden og sommerbrun hud feuchtgebiete hörbuch kostenlosen! Nelly har alltid så sykt masse fint, og det har vært min favoritt nettbutikk i lang tid, det tror jeg jentene jeg gikk på videregående sammen med kan skrive under på, haha clipsen kostenlos! Her har dere i alle fall noen favoritter som jeg har plukket ut, så håper jeg at dere har hatt en fin og avslappende søndag.

Nummer 1 HER – Nummer 2 HER – Nummer 3 HER Nummer 4 HER – Nummer 5 HER – Nummer 6 HER Nummer 7 HER – Nummer 8 HER – Nummer 9 HER

Jeg tror at vinneren av favorittene er nummer 2 og 8 forresten feuchtgebiete hörbuch kostenlosen! Tenk bare så fin den gule badedrakten blir når man er brun! Vi blogges <3