Nå var jeg sekunder i fra å bare ”glemme” hele bloggen, bestille en pizza og ta kveld, men når jeg faktisk skrev tidligere i dag at jeg skulle legge ut to innlegg så hadde det blitt litt for dumt/slapt.. Jeg føler meg ikke helt på topp i dag, eller i ettermiddag blir vel rettere å si. Aner ikke hvorfor, men plutselig begynte det å gjøre vondt i både kjeven og handen (ser ikke helt sammenhengen mellom de to?), kjennes ut som om jeg har bitt tennene sammen i hele dag og at jeg liksom er ”sliten” i kjeven? Merkelig! Men samtidig som jeg ligger her i sengen og syter så kan jeg dele noen shoppingønsker med dere – det er lenge siden jeg har gjort!

1 HER ♥ 2 HER ♥ 3 HER ♥ 4 HER ♥

5 HER ♥ 6 HER ♥ 7 HER 

Det er så utrolig mange fine sommerklær nå, og jeg har så lyst til å bare klikke alt hjem med en eneste gang, og reise på ferie til et eksotisk sted – det hadde vært perfekt, hehe! Håper det går fint med en litt rotet blogg i dag, jeg skal komme sterkere tilbake i morgen når formen er helt tilbake ♥